Sofaen

Jeg har glædet mig hele dagen til han kom og den velkendte spænding i kroppen var ikke til at tage fejl af, jeg var tændt. Da han ringer på døren nede på gaden bliver jeg pludselig genert og lidt forfjamske. Jeg glemte alt om den plan jeg havde lagt for hans ankomst. Han vil kunne se hvor tændt jeg er med det samme og når han mærker hvor våd jeg er så lever jeg op til hans kælenavn for mig frk evig våd…

Vi hilser altid på hinanden med kys og berøring, der går heller ikke længe før hans hænder mærker hvor våd jeg er. Han kæler lidt for mig inden han hænder vandrer videre. Jeg har en overaskelse mere, bh’en jeg har på er uden frontstykke og mine stive brystvorter kan tydeligt mærkes igennem det tynde lag af min t-shirt. Han finder nemt det alleryderste af dem og klemmer om dem hårdt så jeg ikke kan lade være med at give lyd fra mig.

Han slipper mig pludselig og beder mig om at pakke hans taske ud, jeg gør som han befaler imens min krop er helt elektrisk og tigger efter mere. Han kigger på mig imens jeg pakker hans legetøj ud, ser hvordan jeg reagerer når mine hænder griber fat om legetøjet. Han går hen og tager fat i mit spanskrør som allerede ligger fremme. Han bukker mig forover på sofaen og løfter min t-shirt op så mine baller bliver fritlagt.

Han varmer mine baller op med berøring som gradvist bliver hårdere og hårdere. Han kan ikke modstå at stikke et par fingre op i mig og kæle for min klitoris. Jeg er tændt og står lydigt og venter på at modtage spanskrøret. Han skuffer ikke, de rammer hårdt og jeg kan mærke varmen brede sig. Jeg står og nyder smerten og varmen da han pludselig stopper og siger bare bliv stående. Han finder en Butt plug og placerer den i min fisse, jeg ved der ikke går længe inden den bliver placeret i min røv. Da han trækker den ud af mig for at placere den i røven bliver jeg fuld af nydelse, han leger lidt med den. Trækker den frem og tilbage, slår lidt på den så jeg kan mærke stødene. Jeg hører mig selv stønne og mine safter løber. Tak skal du have siger han og stopper.

Jeg får samlet mig sammen og rejser mig op imens jeg siger velbekomme og smiler imens jeg kigger på ham. Han kigger strengt på mig og spørger om jeg blev færdig med at pakke ud. Jeg skynder mig at svare nej herre og går straks i gang igen med at pakke hans taske ud.

Da jeg når til manchetterne, ved jeg at jeg skal tage dem på, jeg sætter mig ned og kan straks mærke mine varme baller og pluggen i røven. Manchetterne på anklerne kommer på først, derefter dem på håndledene. Når de er på er det ham der bestemmer. Jeg har købt et halsbånd som passer til manchetterne. Jeg har ventet spændt på at få det på og min herre giver mig det på. Jeg føler mig enormt fræk når jeg har udstyret på og jeg er sikker på at det stråler ud af mig. Han trækker mig ind til sig ved hjælp af ringen i halsbåndet og giver mig et kys. Jeg synes du har alt for meget tøj på hvisker han, lydigt begynder jeg at tage tøjet af. Jeg beholder min bh på som serverer mine bryster for ham. Han ser tilfreds på mig inden han griber fat i et reb og begynder at give mig en harness på. Jeg nyder at få det på. Han bruger et grovere reb i dag, men det gør ikke noget følelsen er den samme. Om lidt er jeg fuldstændig i hans vold og det er der jeg allerhelst vil være.

Jeg bliver placeret på en lille 2 personers sofa med armene på bagsiden af ryglænet. Mine hænder bliver bundet fast til benene på bagsiden af sofaen. Min røde numse kommer lige ud over kanten. Han løfter mit ene ben og lægger det på armlænet og binder det fast ved hjælp af manchetten, inden det andet ben får samme tur. Jeg er helt spændt fast nu, fuldstændig åben, spændt og helt elektrisk i kroppen. Han stopper op og kigger på min placering, han er ikke helt tilfreds så han finder 2 bælter, de bliver placeret rundt om hver sit lår og bundet fast så jeg får noget mere støtte. Nu ser han tilfreds ud når han kigger på mig, jeg kan se at han nyder synet af mig liggende helt åben, med en plug i røven. Jeg smiler stort og venter med spænding på hvad der nu skal ske.

Han tager pluggen ud og skifter den med en der er større, han leger også med den så min røv kan vænne sig til den, det er lige før jeg kommer da han også putter et par fingre i min fisse. Jeg spørger om jeg må komme, selvfølgelig må du ikke det svarer han og stopper brat op. Jeg er kortvarigt skuffet men jeg ved at det ikke er slut. Han kigger lidt på mig inden han resolut griber fat i brummeren og tænder for den, den bliver placeret direkte på min klitoris og jeg bliver straks ført et sted hen jeg ikke burde være når jeg ikke må komme. Jeg kæmper for at holde igen, jeg er lige ved at hengive mig i orgasmen da han fjerner den. Jeg ånder lettet op og når lige at tænke Yes jeg holdt orgasmen for døren.

Han fjernede den kun for at han kan fiste mig. Resolut fører han hele hånden op i mig, jeg kan mærke der kommer en orgasme rullende som jeg ikke kan stoppe. Hans hånd bevæger sig ind og ud af mig i et hårdt tempo, jeg stønner højlydt. Han ved at jeg ikke kan holde igen. Mit hoved falder bagover i det sprøjte orgasmen ruller igennem min krop. Han beder mig om at kigge op så jeg kan se mig selv sprøjte. Jeg adlyder selvom det er svært så kigger jeg op. Jeg ser nydelsen i ham imens han fister mig og ser mig selv sprøjte 2 m ud i rummet, det ser helt uvirkeligt ud. Han fortsætter og jeg kan mærke stænk af fissesaft i ansigtet som kommer i takt med at hans hånd bevæger sig ind og ud af mig. Havde du fået lov til det min tøs siger han imens han trækker hånden ud af mig, jeg får fremstammet et svagt nej herre….

Jeg får ikke lov til at hvile længe, inden min herre begynder at slikke min klitoris, jeg er ude af stand til at gøre andet end at nyde. Han stopper kortvarigt for at hente nogle træ klemmer, jeg ved ikke helt hvor de skal placeres. Han placerer en på min klitoris, og en på hver sin side af mine skamlæber. Han fæster dem på skamlæberne med reb så jeg bliver holdt helt åben.

Herren smiler tilfreds og fortæller mig at min fisse smiler til ham. Jeg kan ikke lade være med at smile, jeg er glad for at han er tilfreds med mig.. Han fører sin hånd op i mig igen, jeg stønner højlydt og alle mine muskler i kroppen bliver spændt. Han fjerner klemmen på klitoris, den er øm og meget følsom. Han begynder at slikke mig igen og jeg kommer til at sprøjte min orgasme i munden på ham. Han fortsætter ufortrødent imens orgasmen ruller igennem min krop. Den klinger først lidt af da han trækker hånden ud af mig. Herren rejser sig op imens han kigger intenst på mig imens han tørrer sig om munden. Jeg bliver lidt usikker for jeg glemte at spørge om jeg måtte komme, og fuldstændig groggy ovenpå orgasmerne.

Han trækker sine bukser ned så jeg kan se hans stive pik. Han sætter sig på knæ foran mig tager pluggen ud af min røv for at erstatte den med sin pik. Herren knepper mig hårdt i røven indtil jeg kommer igen. Da han flytter sig løsner han mine reb og jeg får en pause. Jeg føler mig godt brugt og udmattet. Jeg glider ned fra sofaen og lander på gulvet hvor jeg sidder og sunder mig lidt…

Efter jeg har sundet mig giver han mig besked på at jeg skal rydde op efter mig. Jeg kravler bevidst rundt på alle fire og tørrer mine safter op. Jeg vil have mere og vi ved begge to at vi ikke er færdige endnu.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s